Ja, Bokklubben sørget en gang for tilgang på god litteratur... På antikvariat.net finnes også "Asher Levs gave", men da er prisen ganske høy pluss at frakt kommer i tillegg. Men det er praktisk da...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for tips, 125-150 kroner er i seg selv ikke så dyrt, selv om det godt kunne vært litt billigere kanskje, men det med frakt plager meg litt. Jeg kan jo håpe at de skal dukke opp i et antikvariat ikke så langt fra der jeg bor, så jeg bare kan hente dem.

Har sett bøkene på engelsk på enkelte nettsteder, men der har de bare pocketutgaver og bra bøker som jeg vil ha i mange år fremover kan godt være innbundet synes jeg.

Jeg regner med jeg skal til Skåne om ikke så lenge og der finnes mange antikvariater og bruktbutikker som er veldig billige, så jeg tror jeg venter til da og håper at jeg finner dem der. Om ikke så får jeg vel betale hva det koster hos antikvariat.net.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Wenche VargasRolf IngemundsenAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn S