Jeg er igang med Trekkoppfuglen nå, men sliter litt med å komme i gang. Håper den treffer meg mer etterhvert. Skal ta de to du nevner etterpå :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hvis du skal lese Dans dans dans så anbefaler jeg deg å lese Sauejakten først, siden det er nr. 1. De er skrevet i ganske ulik stil.. men elsker begge :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Trekkoppfuglen er TUNG, brukte nesten eit halvt år på å lese den - trengde pausar med "lettare" saker osv. Men ho er sjølvsagt superduperfantastisk, som eg syns om alle Murakami sine bøker.

For meg var det ein veldig naturleg og enkel overgang å gå frå Kafka på stranden til Norwegian Wood, som eg elskar. Anbefalar å lese denne - og kanskje sjå den nye filmen med same namn som kjem ut desse dagar?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

No har eg sett filmen. Det var i grunnen ein grei filmatisering. Den var drittrist, akkurat som boka. Men det er noko anna å lesa om kjensler enn å sjå dei på film. Trur eg trengte tolkningsrommet mellom orda og biletene i hovudet mitt for å verkeleg forstå og kjenna handlinga. Sat att med så mykje meir etter boka enn filmen. Men er det ikkje ofte sånn?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har enda ikke gitt op Trekkoppfuglen, men tar rådet ditt og bruker litt tid på den, om det blir nødvendig. Uansett, da blir Norwegian wood den neste av Murakami.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ina Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliAnniken RøilRandiLaila