Fjell er debutant og har bare med det å lage en parallellhistorie New York og Fredrikstad satt standarden til en annerledes historie. Den er spennende, underholdende og knall krim. Han har med Anton Brekke laget en ny krimhelt.

Dypet er også en god bok, men syns den er mer en opplysningskrim om dypvannsdykkerne, Tom Kristiansen er en etablert forfatter og han skriver også godt, men for meg så er Tysteren en mer fengende krimbok.

Men, så nevner du en hjelpende hånd. Der satt du meg litt fast, for det er også en bok som har truffet meg. Det er mulig at jeg syns at den er litt mer "lett". :0)

Jeg er veldig glad for at jeg ikke sitter juryen, det hadde jeg ikke klart, fordi jeg syns det er så mange som er bra. :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Mange blir lurt til å tro at Jan-Erik Fjell er debutant. Han har tidligere skrevet Pus (2009).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet jo egentlig det, men han er vel krimdebutant. Eller er jeg på det berømte jordet??? :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

du er ikke på jordet, med mindre du sitter rett ved et :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et steinkast unna :o)!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBeathe SolbergBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartin