Hele bokserien er et mesterverk og om et kapittel på noen få sider skal dra negativt så er det bare trist. J.K Rowling ville ha sin egen slutt på verket og derfor Epilogen. Greit, den var ikke det beste, men jeg vet ikke hvilken slutt som hadde blitt godtatt i Harry Potter? Hadde hun ikke skrevet en epilog så hadde det vært feil. Jeg digger HELE boka og kommer aldri til å bli lei :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg skjønner helt ærlig ikke hva som er gærent med epilogen ? Jeg syntes den var veldig søt jeg ^^ Det var en ganske så "annerledes" bok som noen skrev litt oppover i diskusjonen, fordi de ikke var på Galtvort, men alikevel er dette den beste boka synes jeg :) For i den boka skjedde det vi alle har ventet på, kampen mellom Voldemort og Harry , cause neither can live while the other survive ( eller hvordan det var ^^ )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MTanteMamieReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadVannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeThea