Denne boka var en skuffelse. Var blitt anbefalt av Samartin, og det føltes som "lureri"( salgstriks såklart). klarte ikke å få noe forhold til søstrene, og det blei forvirrende å skifte synvinkel hele tiden. Har tenkt på at det kanskje kunne blitt en bedre historie om den var filmatisert? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kan ikke si jeg syns den var så veldig bra nei. Men hadde litt sansen for den allikevel. Litt mange personer å holde styr på, og jeg ble litt forvirra til tider. Helt grei, gir den en svaaak 4..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte boka veldig godt. Har lest mange andre bøker også hvor jeg-personen skifter mellom flere personer. Helt greit. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt Tøsdal