I disse VM-tider har dette vært en fornøyelig bok å lese. Det er fristende å trekke linjer fra 1982 til dagens mesterskap. Jeg syns boken er god. Den har mange gode skildringer og spissfindige formuleringer, men jeg syns nok den ble litt i lengste laget. Jeg startet på boken i høst, men slet med å komme meg forbi det første juleselskapet. Når jeg først var i gang ble den mye bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har storkost meg med familien Meltzer og de andre personene i boka og gleder meg til fortsettelsen. Men var vi så reflekterte som 12-åringer som et par av hovedpersonene her? Jeg tviler på det, og ut i fra min kjennskap til denne aldersgruppa så føler jeg at Langeland har bomma litt akkurat på dette punktet.

Synes derimot Langeland på en utmerket måte har flettet inn langrenn og ikke minst staven til Oddvar Brå på en stilig måte!! Og hva skjedde EGENTLIG med nederste del av staven til Brå, - noen som vet det? Ble rett og slett litt nysgjerring!

Jeg synes ikke boka var for lang, - slike bøker som dette blir aldri lange nok. Det er en fryd å lese bøker der forfatteren har språket og formidlingsevnen til de grader så "inne" som Langeland har!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har nettopp begynt på boken. Har kommet til partiet som omhandler skjebnen til Brå`s stav, og jeg lurte på det samme som deg. Hva skjedde egentlig med staven? Her er svaret: Den eine delen blei teken vare på at Magne Bergset i Fræna. Den andre delen blei teken vare på av Olav Høiås, som var i leiarteamet i skiforbundet. Oddvar Brå var storfornøgd då han fekk sjå Noregs mest berømte stav igjen. sjekk link her: http://www.nrk.no/sport/meisterskap/ski-vm-2011/nyheter/1.7512490

PS! Var selv 12år og i kollen i 1982, så langt virker boken veldig god.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Grete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt Fagertveitbandini