Elling og Forrest Gump høres ut som en bra blanding:) Tittelen og handlingen høres løsrevet fra all realisme (som du sier) og jeg elsker slike historier. Av og til er det godt å bare la seg rive med i en slags surrealisme der alt er lov. Så jeg ser ikke bort i fra at jeg kommer til å lese denne boka. Du gjorde meg ekstra nysgjerrig nå:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hyggelig! Håper du får en like god opplevelse som jeg hadde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk. Er i nærheten av en bokhandel førstkommende torsdag, så ser ikke bort i fra at jeg tar turen innom for å skaffe den. Har vært lenge nysgjerrig på den og får bare mer, og mer lyst til å lese boka. Så da er det vel på tide å få tak i den. Da vet jeg hva jeg skal lese neste helg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11