Å, det er så irriterende. Det har jeg opplevd i flere norske oversettelser og det ødelegger litt av leseopplevelsen. Begynner oversettere her til lands å bli sløve?:( Og takk for ditt synspunkt om boka. Det setter jeg pris på:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Oi...der sa du noe...språket er IKKE bra i denne boka...kan nok tenke meg at det er det som gjør at jeg sliter litt med boka......sikkert myyyye bedre på svensk da kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aner ikke. Har ikke lest den selv ennå:) Men det er godt mulig. Har hverken lest den svenske eller den norske utgaven. Men har veldig lyst til å lese den norske utgaven. Syns den høres morsom ut jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er morsom....bare ikke sååå morsom som jeg hadde forventet at den skulle være.....Nå skal jo sant sies at Piratforlaget høystet den VELDIG opp også da :-) God lesning:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Litt enig i det du skriver her. Den kunne ha vært morsommere enn den er å lese.
Humoren er lun og litt småforbrytersk, og gir et godt bilde på menneskenes svakheter og våre tilbøyeligheter til å falle for uimotståelige fristelser på vår vei...

Den inneholder jo også en del av verdenshistorien i et nøtteskall...

Men jeg kan se for meg at boka kan bli veldig morsom som film, hvis noen har planer om å filme den, da? Kan tenke meg at den kan bli litt i den stilen som Olsenbanden-filmene var...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Der er jeg enig med deg!!! kan bli en herlig film...dyr, men bra:-)Håper noen kommer på den ideen om å lage film av den!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenHarald KTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde Vrangsagen