Jeg har ikke lest de to andre. Men jeg anbefaler deg å se filmen og egentlig. Fordi jeg personlig syns det er herlig å være i den verdenen som filmen og boka beskriver. Så hvorfor ikke bare få dobbelt opp?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg syns selve stemningen i boka er så forskjellig i filmen at jeg ikke helt tenker på dem som det samme. Boka er mye mer alvorspreget og sår, mens filmen har litt mer humor i seg. Syns jeg da. Det er sikkert mange som er uenig med meg om dette. En ting jeg syns var helt fantastisk og kanskje bedre i filmen var slutten. Nydelig og nostalgisk! Har ikke lest Charlotte Isabel Hansen og Pixley Mapogo, men leste Kompani Orheim og syns den er den beste av de to (Kompani Orheim og Mannen som elsket Yngve).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikte