Vet ikke helt hvorfor jeg kjøpte denne boken, men lot den ligge lenge før jeg begynte på den. Men når jeg først kom i gang så klarte jeg ikke å legge den fra meg. Denne boken har sørget for at jeg leste til klokken ble så alt for mye, den var egenhendig skyld i at jeg glemte å gå av bussen på vei til jobb, og den var også skyld i en av mine beste leseopplevelser i 2010.

Noen vil si at det blir for mange løse tråder, at disse ikke blir samlet, men jeg syns det er i historiens ånd at ting forblir uforklart. Denne boken anbefaler jeg til alle!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin