Jeg synes ikke det negative heller trenger å være offentlig heller, jeg synes at hvis du har noe å klage på en person for så kan det gjøres privat i stedet for at det tar over hele tråder.(da mener jeg ikke bare vanlig uenighet), men det skjer likevel. Men her hadde du til og med bumpet innlegget og da hadde det kanskje hvert greiere å tatt det privat. da hadde den som skulle se det større sjans for å oppdage det og erfaringen tilsier at sånne type innlegg ofte sklir ut i mer "krangling" enn forsoning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvis man trekker en sak frem i offentligheten så må en tolerere å få offentlig tilsvar. Og særlig hvis en retter mistanke mot en sak, så må en tåle å stilles til ansvar for hva en sier. Jeg tror ikke å ta opp sånn på private meldinger fører særlig frem heller. Det trengs å komme ut i lyset og ikke gjemmes bort. Det er sånn jeg akter å forholde meg til slike saker ihvertfall. Så hvis du ikke liker å få offentlig tilsvar på "ubhagelige" ting, så ikke se på meg! ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

For all del du skal få poste hvor du vil for min del og man skal som du sier stå for det man skriver. Men her ser det ut til at det hele har sklidd ut i en diskusjon mellom dere to og det har jo egentlig ingen almenn interesse. At dere er uenige er jo så men å bruke en tråd for å diskutere dere i mellom synes jeg er litt unødvendig. Det var bare det jeg mente. Da sklir jo trådene ut sånn som denne har gjort,( med min hjelp ;))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenReidun SvensliHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadmgeBerty