Storsinnet?? Er usikker på hva du ønsker, men klart vi kan begrave stidsøkser. Jeg har bare ikke hatt noe særlig å melde til deg. Men er det noe du vil jeg skal beklage så må det evt være hvis jeg har sagt noe usant. At disse såkalte "trollene" dukker opp fra tid til annen og avslører saker mange ikke liker kan jeg ikke stå ansvarlig for.

At du ønsker å gjøre dette offentlig skjønner jeg heller ikke. Må være kjedelig og uforståelig for andre å lese om våre evt uoverensstemmelser, hvis det ikke utløser nysgjerrrighet og alt det medfører, det var sånn det begynte sist;)

Jeg pleier ikke å blande meg i dine saker hvis du ikke igjen begynner å skrive om hvordan alle andre gjør det.. (skal ikke nevne hva) og det er fint hvis dette er gjensidig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hmm.. ok, det var så halvhjertet og ladet med forbehold som en melding kan bære. Men jeg kjøper den jeg! Føles det ikke litt godt da? ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald K