Denne boka var trivelig, men var den noe mer? Var den interessant? Gøy? Spennende? Fin? Skummel? Nei. Var boka litteratur i det hele tatt? Det er så vidt en kan si det altså. Dette er for folk som ellers bare leser Hjemmet og andre liknende ukeblader. Sorry.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg likte ikke boken ,men jammen er det mange som elsker den. Jeg var en tur på Ark bokhandel og kom i snakk med en eldre koselig dame. Hun elsket denne boken og hadde delt den med mange av sine venner. Og det er dèt som er så fint med oss mennesker og bøker, vi er så forskjellige . Og litteratur er det , i aller høyeste grad. Man kan vel ikke si at de bøkene man ikke liker , ikke er litteratur. ? Hva er kriteriene for det, blir det ikke automatisk litteratur når det er skrevet ned.? Og i tilegg utgitt.?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har selv akkurat lest denne boken, og kost meg med den lune humoren. Jeg syns nok du overdriver en del når du sier at dette (kanskje) ikke er litteratur i det hele tatt. Selv leser jeg mye forskjellig både tyngre og lettere lesestoff, og også Hjemmet når det faller seg slik. Dette er for meg en måte å koble av på, og ha noe som ikke krever full konsentrasjon. Vi som elsker bøker burde tenke på at det er ikke alle som liker¨eller klarer å lese like mye, og tunge bøker,som oss. Hvem skal/kan sette en grense for hva som er (bra) litteratur?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kobler ogsaa av med lettleste boeker (og sladreblader) av og til, men det gjoer det ikke til (bra) litteartur for det om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, men jeg reagerte mer på at du skrev at den passer bedre til de som bare leser ukeblader og lignende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenKirsten LundVegard BorgenTine VictoriaEgil StangelandEster SMorten GranheimFindusHeleneTanteMamielillianerRolf IngemundsenNikkaGrete AastorpTine Sundalanniken sandvikRune U. FurbergDanielTor Arne DahlFarfalleHelge-Mikal HartvedtKaramasov11Lars MæhlumsomniferumMarit HåverstadAvaReidun SvensliBjørg Marit TinholtLisa Chatur VestbyNora FjelliAnette SAnne Berit GrønbechConnieHeidiReidun Anette AugustinHeidi