Jeg har alltid lest mye, men om jeg har oppdaga den der leseteknikken, vet jeg faktisk ikke. Helt fra jeg var "lita jente", ja, jeg har vært det, :), så har jeg lest bøker, og man utvikler nok en teknikk med lesinga. For ofte etter et par år, så leser jeg boka på nytt, og oppdager nye sider av den....jeg "skummer" nok, første gangen jeg leser...Hva som skjer, vet jeg faktisk ikke,,,men jeg oppdager noe nytt når jeg leser den om igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så enig... Jeg har nettop lest Gulldronning, Perledronning på nytt, og du verden for en fantastisk og givende opplevelse! Jeg har nettop begynt på Halvbroren for andre gang, og det lover fantastisk bra nu i starten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB