Åh, jeg hadde helt glemt mammutsalget! Takk for påminnelsen. Fler av de bøkene du har kjøpt står på min handleliste. Hotellet på hjørnet av bitter og søt er en godbit jeg ble alt for fort ferdig med. Den har en god historie, spennende persongalleri og en god flyt i teksten som gjør at det ble terningkast seks hos meg. lykke til med bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for raskt svar ja.. Helt ærlig talt så hadde jeg selv glemt det, men måtte en tur innom byen i dag, og kom over det sånn tilfeldig... Da ble det en tur innom vet du.... Jo, har hørt mange anbefale akkurat den, så den står høyt oppe på lista over prioriterte bøker se: )))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg vet.... Bokbutikker er "nirvana" for meg, og en fortvilelse for dem jeg er på byen sammen med. Best jeg går alene på mammuten i morgen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, det kan være lurt; )))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas