Jeg ble fanget fra side 1 - hva i huleste hadde skjedd?

Forlaget skriver om denne boka:

Det var stille i huset. Hun hørte ingen lyder fra foreldrene som skulle på jobben, eller broren som var sent ute til skolen. Var dette en straff for kvelden i forveien? Hun hadde vært ute med en gutt da hun skulle ha lest lekser. Hun hadde kranglet voldsomt med faren. Men hvor var alle sammen nå? Hvorfor hadde familien hennes forsvunnet?

Cynthia oppdager en morgen at hennes familie har forsvunnet  uten et ord til avskjed. Tjuefem år senere er mysteriet ennå ikke løst, og Cynthia hjemsøkes fremdeles av de ubesvarte spørsmålene. Ble familien hennes drept? Bortført? I så fall, hvorfor ble hun skånet? Og hvis de er i live, hvorfor forlot de henne? I et siste desperat forsøk for å finne ut hva som skjedde den gangen, bestemmer Cynthia seg for å delta i et TV-program om uløste kriminalsaker.

Når hun så blir oppringt av en person med et urovekkende budskap, skjønner Cynthia at det å grave i fortiden kan ha vært det dummeste hun noensinne har gjort.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, enig at jeg ble fanget og at jeg måtte lese videre for å vite -hva har skjedd?

Ei lettlest bok som får pirret litt i nysgjerrigheten. Grei underholdning dette. Den får teringingkast fire av meg. Grunnen til at denne ikke når helt opp hos meg er at jeg føler at historien ikke er helt reel og at det skjer litt for mange usansynlige episoder før vi får vite -hva det var som hadde skjedd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er nettopp ferdig med denne. Og den var fengende fra første side. Jeg er ingen rask leser, men denne leste jeg på fire dager og det er det ikke alltid jeg gjør med bøker som har over 400 sider. Jeg synes dette var en bra bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria