En av mine absolutte favoritter - holdt pusten mens jeg leste!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Ja, dette var en skikkelig god leseopplevelse. Har lest mye av Follett, men denne klassikeren hadde jeg til gode og den fortjener all den hederlige omtalen og høye terningkast den har fått. En absolutt favoritt som selvfølgelig anbefales varmt:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husker at jeg satt og leste den fra perm til perm i løpet av en dag, da den ble utgitt i Bokklubben første gang. Utrolig spennende og godt skrevet som alle hans bøker er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var mitt første møte med Follet, og det gjorde voldsomt inntrykk. Follet er en stor favoritt nu. Nålen hadde en psykologisk nerve der vi kom stadig nermere gjerningsmannen. Måten Follet beskriver dette var på var fantastisk fengslende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den blir nok en klassiker. Filmen er også utrolig spennende, og kan godt leses etter boken. Jeg ble ikke skuffet

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oj, jeg visste ikke at den er filmet. Film ETTER bøker kan jo være så ymse, men flott at du er positiv til filmen. ("Åndenes hus" er en film som var topp å se etter å ha lest boka.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke sett filmatiseringen av "Åndenes hus" Den skal jeg jamen løpe og låne. Jeg er ellers enig i at film etter bok kan være en tvilsom opplevelse

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes "Åndenes hus" var en fantastisk opplevelse på film. Jeg synes den holdt seg ganske bra til handlingen i boka. Men det var jo en fantastisk regisør - Bille August - og det var jo en helt utrolig gjeng med fantastiske skuespillere. Det er ganske lenge siden jeg så filmen, men jeg ser ennu for meg en bil/tog-kollisjon og virkemidlene August brukte der... Er spent på om du er enig når du har sett filmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mange år siden jeg leste Nålen. Må få sett filmen og se om samme spenning er komemt frem i den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal prøve det samme her..:)
Sitter med boka fra 1983 nå

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett