Jeg har begynt på den, men kommer ikke videre. Stiger spenningen, eller hva? Kanskje det er meg....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Spenningen.., vel, jeg vet ikke om det var det, men boken som helhet var veldig god. Så hvis du har tid og anledning, så les den! Den "gir deg noe" og kan anbefales! :-) Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Hvilken side er du strandet på? Om du er ferdig med Bok I og fremdeles ikke digger det, så er det kanskje ikke så stor sjanse for at du vil like det som kommer så mye bedre. Jeg likte starten av boka, men etter Mamiyas fortelling fra Mandsjuria, som starter litt tungt men bare blir helt fantastisk spennende, virkelig elsket jeg den. Det er ikke alle av kapitlene som følger som er like bra, men i det hele tatt synes jeg det er en herlig bok. Jeg har enda igjen 200 sider å lese, og jeg er blitt glad i denne boka og i Okada.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns den var temmelig tung å komme gjennom, og ikke rent lite forvirrende. Jeg var så begeistret for "Kafka på stranden" som jeg hørte på lydbok - men endel av begeistringen skyldtes nok Duc Mai-The, som leste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lenge tenkt på å få meg en digibok, så kanskje det skal være "Kafka på stranden" - takk for tipset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, kanskje det må ha vært Duc, for Trekkoppfuglen er den av Murakamis bøker som jeg synes ligner mest på Kafka på stranden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Duc Mai-The leser også Elskede Sputnink, den likte jeg bedre enn "Kafka".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset - skal notere meg det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelHarald KBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk OttersenGladleserSigrid NygaardIngeborg GConnielittymseAnineEvaTorill RevheimBård StøreLogikaKirsten LundBjørg RistvedtHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeKjell F TislevollVegard Borgen