Fantastisk roman! Anbefales på det varmeste :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Jeg ble ferdig med Trekkoppfulgen i dag. Fantastisk bok, men det var helt nødvendig for meg å bruke tid på den. Jeg liker vekslingen mellom ulike historier og virkeligheter. Språket er lett å følge og jeg er imponert over hvordan trådene samles mot slutten. Historien treffer meg, selv om enkelte skildringer ikke var gode å lese, for mye grusomheter for min smak.

Jeg kommer ikke til å lese Norwegian wood, slik jeg hadde tenkt. Etter å ha sett filmen, så er jeg temmelig ferdig med den historien. Den var bare laaaang.

Nå skal jeg lese et par andre bøker,Nu jävlar og Nattog til Lisboa, før jeg skal begynne på Sauejakten, og så Dans, dans, dans.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er så enig, trekkoppfuglen var min første Murakami-opplevelse. Og jeg ble helt betatt. Etter det har jeg lest Kafka på stranden, som jeg synes var nesten like god, og Sauejakten som jeg ikke klarte å knekke koden på. Jeg har også begynt på Norwegian Wood, men den ble liggende og da jeg, som deg, nå har sett filmen som jeg likte veldig godt, legger jeg boken vekk. Jeg har også Dans, dans, dans liggende pluss After Dark. Også må jeg ikke glemme å nevne Elskede Sputnik, som jeg likte veldig godt. Efter skjelvet er også en fin liten novellesamling som det er verdt å få med seg! Murakami er en forfatter i en klasse for seg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har begynt på den, men kommer ikke videre. Stiger spenningen, eller hva? Kanskje det er meg....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spenningen.., vel, jeg vet ikke om det var det, men boken som helhet var veldig god. Så hvis du har tid og anledning, så les den! Den "gir deg noe" og kan anbefales! :-) Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Hvilken side er du strandet på? Om du er ferdig med Bok I og fremdeles ikke digger det, så er det kanskje ikke så stor sjanse for at du vil like det som kommer så mye bedre. Jeg likte starten av boka, men etter Mamiyas fortelling fra Mandsjuria, som starter litt tungt men bare blir helt fantastisk spennende, virkelig elsket jeg den. Det er ikke alle av kapitlene som følger som er like bra, men i det hele tatt synes jeg det er en herlig bok. Jeg har enda igjen 200 sider å lese, og jeg er blitt glad i denne boka og i Okada.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns den var temmelig tung å komme gjennom, og ikke rent lite forvirrende. Jeg var så begeistret for "Kafka på stranden" som jeg hørte på lydbok - men endel av begeistringen skyldtes nok Duc Mai-The, som leste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lenge tenkt på å få meg en digibok, så kanskje det skal være "Kafka på stranden" - takk for tipset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, kanskje det må ha vært Duc, for Trekkoppfuglen er den av Murakamis bøker som jeg synes ligner mest på Kafka på stranden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Duc Mai-The leser også Elskede Sputnink, den likte jeg bedre enn "Kafka".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset - skal notere meg det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmm...bør se å få den litt høyere opp på prioriteringslisten da, skjønner jeg. Har den liggende i lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

EvinaSigrid NygaardHarald KTonesen81ToveCathrine Marie HansenEllen E. MartolØyvind BjørnerudJulie StensethDinaReadninggirl20LesevimsaMarteStineMonica CarlsenAnita NessEivind  VaksvikAnne Berit GrønbechKjell PLabbelineChrissieEmil ChristiansenMonaBLVibekeFru GranSigmundIngvild SKjartanKaramasov11Libraritas vGroAndreas BurøIdaLogikaDanielBabynemiKristine LouiseMaikenellie d.Randi Annie Framnes