En fantastisk morsom bok om livet som husmor på 50-tallet. Her skulle det være tellekanter på alt som tellekanter kunne finnes på, vindusskrubbing ble regnet som terapi og en husmors stolthet lå i renere lister enn naboens.

Boka er lettlest, morsom og gir et levende innblikk i norske kvinners hverdag for 50 år siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig med siste taler! Denne hadde jeg glemt, men jeg leste den om og om igjen som barn. Den er humoristisk ja, og omslaget er fint 50-tall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest boka men jeg har sett filmen for ikke så lenge siden på video.Jeg har boka i pocketutgave fra 1972. Der er det bilde av bl.a Kari Diesen i filmversjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du verden, dette fører meg langt tilbake i tiden. Jeg husker så godt denne boken om Randi Svendsen, et helt alminnelig menneske som ble offer for andre husmødres kritikk og selv kritiserte dem som var verre rengjøringseksperter enn henne selv. Helt til det kom ugler i ektemannens mose og hun forsto hva som var det viktigste i livet. Mye å lære av denne boken, jeg tror det enda finnes mange Randi Svendsen damer rundt om i blokkene......

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30