Veldig enig i mye av det du skriver her, Inger Johanne. Jeg er også en sånn som tror at jeg skriver riktig og bra. ;)
Det som er fint her på bokelskere, er at vi kan gå inn på det vi har skrevet når som helst etterpå, og redigere det vi har skrevet. På den måten kan man rette opp "ikek" og diverse andre slurvefeil man oppdager i ettertid.
Og jeg er enig med deg i at de fleste burde sette pris på at noen vil rette opp feilskriving man har gjort. På den måten lærer man av feilene, og blir flinkere til å skrive riktig.
Jeg kjenner en godt voksen mann som har dysleksi, som jeg har rettet på mange ganger, og han sier at han gjerne vil bli rettet på. Så det hender ofte at han spør meg om hvordan ordene skal staves. Det setter jo jeg pris på!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har oppdaget rettemuligheten, så jeg retter når jeg oppdager feiltastingene og tåler tips om dem også. Og nå inspirerte du meg til å bli flinkere til å lese over mine egne ytringer fra dager tilbake, for da er det lettere å se dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det er sant. :)
Det har hendt at jeg også har oppdaget litt forskjellig å rette på i lang tid etter at jeg har skrevet noe. Så jeg setter stor pris på at det aldri blir for sent å gå inn i tekstene for å redigere litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig THarald KIvar SandKirsten LundMettekntschjrldLinda NyrudHanne Kvernmo RyeTonje SivertsenBenedicteJan Arne NygaardGrete AastorpGladleserCeciliePiippokattaAkima MontgomeryTine SundalConnieEgil StangelandHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesCarine OlsrødDolly Duckingar hThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagensomniferumKarin  Jensengretemor