Noen fantastiske scener spiller seg ut her, og ikke minst skrives det mye interessant om musikk, men litt for langdryg for meg etterhvert, selv om slutten var verdt slitet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Nå er det noen år siden jeg leste denne boka - jeg husker likevel at jeg likte boka godt. Jeg ble veldig fascinert av språket som etter hva jeg husker fløt godt. Det var en av disse bøkene der jeg går inn i et eget mentalt rom når jeg leser - og der liker jeg meg. Når jeg også er svært begeistret for Faust-myten - og Thomas Manns versjon er veldig annerledes enn Goethes, men likefullt interessant og en fin versjon av denne myten som flere forfattere har skrebet sin versjon av.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

faust-myten er definitivt interessant! Jeg trekkes mot alle bøker der djevelen dukker opp med et forslag ingen kan takke nei til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

... og dem er det jo en del av - det er liksom noe av det djevelen driver mye med. Artig også med de forskjellig type djevler romanfigurer inngår avtaler med - god variasjon der.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbeline