Damen i dalen var litt annerledes enn de to første, men så absolutt lesverdig. Man får liksom ikke helheten uten den... mye bra i den også.Jeg blogget alle under ett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Flott blogg Randi og er enig i alt du skriver om Elven og Til musikken, det er vakkert og du formulerer det så bra at jeg får lyst å lese dem om igjen:) Men får se om jeg får somlet meg til å lese Damen i dalen først, tross lavere terningkast;)

Mulig jeg skal prøve meg på en lydbok..virker meget forlokkende med musikkinnslag.

Ellers må jeg si at jeg likte veldig godt Victor Alveberg triologien, der fotografering var i fokus.

Fantastisk mann, Ketil Bjørnstad, så dyktig på så mange områder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha Ann Christn, jeg fikk lagt av den nå i et stort bind, Mammut-salget, kjempe-bra pris på den, (dvs.lav)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jøss, her fikk jeg et tips til...og ja, du bør absolutt prøve lydboken på "musikk-trilogien" det gir virkelig en ekstra dimensjon. Gikk meg skikkelig høy på den ja. Og Bjørnstad er meget dyktig...tenk at jeg har et veldig langt tomrom mellom Oda (ca 1984) og denne trilogien, skam å si det...men jeg retter på det nå både med musikken og litteraturen hans.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

somniferumPär J ThorssonDemeterGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelHarald KBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk OttersenGladleserSigrid NygaardIngeborg GConnielittymseAnineEvaTorill RevheimBård StøreLogikaKirsten LundBjørg RistvedtHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibeke