Jeg endte opp med en Sony PRS 650 etter mye tenking og planlegging.

Det som var utslagsgivende var antall formater, ikke bundet til EN nettbutikk, trykkskjerm og størrelse.

Tanken var at 'dette er en bok' derfor trengte jeg ikke ting som farger og trådløst internett (trådløs nettilgang stod på 'nice to have' listen, men falt ut fordi det ble for dyrt.

Så langt er jeg veldig fornøyd, det eneste jeg ikke helt liker er organiseringen av 'biblioteket'. Men jeg finner frem, og det kan være det bare er en tilvenningssak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvor kjøpte du det lesebrettet? Det er nærmest umulig å oppdrive i Norge. Sist jeg snakket med Sony-senteret på Karl Johan (i midten av januar), fortalte de om problemer med å dekke etterspørselen i Europa. De forventet ny leveranse først i mars.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte mitt lesebrett på Ebay : " Digital Pocket Edition 4GB MP3 MP5 7 Inch Ebook Reader " Knapt 100 doller inkl. frakt. Jeg er veldig fornøyd med produktet og ingen problem å anbefale på det sterkeste. Leser de fleste format / video og lyd også..... Ebrett tror jeg kommer som en storm nå mot våren :-) får hvertfall håpe det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her må jeg sjekke litt og komme tilbake til deg. Lesebrettet var en gave fra min bror, "du skal få et lesebrett, hvilket vil du ha", fulgt av en ikke helt uttalt "det var dyrt" og en mer uttalt "hvor får man tak i en sånn en, egentlig". :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig TAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen