Denne lover godt for min smak. Får min interesse fra første side, her er det mye mystikk og jeg er spent på fortsettelsen.Kommer på Tiden Forlag i mai. Gled dere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Synes boka begynte veldig bra, - men synes tyrkiske miljøskildringer var lite troverdige. Det var spennende så det holdt, men jeg ble gedigent skuffet over slutten. Hadde ventet at Sakramentet var noe helt annet, selv om bildet av den syndige og straffede Eva fungerer fint som en metafor, - men kun i overført betydning, og ikke bokstavelig som her... Forfatteren kan sikkert avslutte bedre en dette, og vurderer å gi ham en ny sjanse ved neste korsvei. Terningkast 3 fra meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig spennende bok! En av favorittene i Dan Brown-sjangeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne leste jeg fort, jeg kunne ikke la være! Spenning hele veien og jeg kjenner jeg får stjerner i øynene når jeg anbefaler denne til kunder i butikken jeg jobber. For nå har vi endelig fått den inn. Er helt klart en av mine favorittbøker. Er spent på mottagelsen av det norske publikum når den kommer på norsk i mai. Les og nyt folkens!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er ei av de beste bøkene eg har lest nokengong. Rett og slett fantastisk bra! Så er det berre å krysse fingrer og tær på at de to neste bøkene blir like bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste den i ferien, og likte den veldig godt... Helt til siste delen. Det virket som om forfatteren fikk litt hastverk med å bli ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SMonica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol