De sier at denne boka e årets beste og på plan og bli lige populær som drageløperen. Men for og være helt ærlig så sitter ikke æ igjen med samme leser følelse på denne boka. For meg er drageløperen noen hakk over denne i leser opplevelse. Synes den ble litt flat for mitt vedkommende. Mulig æ e veldig streng da.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg er enig med deg. Det startet som en sterk leseopplevelse men jeg fikk en følelse av at forfatteren ikke helt kom i mål med boka. Den klarte ikke holde grepet på meg hele veien til slutten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

der fant du forklaringa som ikke æ helt greide og sette ord på:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg synest tematikken er viktig, men presentasjonen er middelmådig. For meg blir ikkje karakterane heilt truverdige, og det raknar litt. Særleg Little Bee mister eg litt trua på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det er sånn jeg opplevde det også. Og det er synd for som du sier så er temaet viktig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er så enig i ditt svar til bai.... og enig med bai. Jeg har vært inne og kommentert denne boka i en annen diskusjon for ganske lenge siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg har skrive litt grundigare om boka i bloggen min. Men det er i hovudsak dette at personane ikkje er truverdige eg kritiserer her også, bare med litt fleire ord.

Når det gjeld det at dette temaet er viktig, har eg inntrykk av at det er svært få av dei bøkene som forsøker å behandle tema som kulturkonfliktar, slik denne boka jo gjer, som får det til på ein god måte. Også er det litt for mange som prøver. Eg veit ikkje korfor slike tema ofte floppar, men eg har inntrykk av at dei har ein tendens til å gjere det. Er det nokon som har nokre synspunkt på dette?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, her er du inne på noe... Dette er jo et utrolig viktig og interessant tema, så hvorfor flopper dette så ofte? Jeg leste det du skrev på bloggen din, og jeg er så enig med deg. Personene blir altfor lite truverdige. Bee hadde bodd 2 år, var det vel, i England. Etter forholdene kunne hun umulig ha skaffet seg slik innsikt om vestlige forhold på så kort tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Årets beste er vel i meste laget, men fin og tankevekkende. Kan iallfall anbefales til alle, syns jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jo den e i grunn det. Men ble nok litt skuffa desverre i forhold til forventningen. Så derfor ble det en liten nedtur for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg las ho så tidleg, at eg ikkje hadde rukke å få særlege forventningar til boka, og det var kanskje like greit. Eg har ikkje anbefalt ho vidare heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag