Jeg er veldig, veldig enig med deg! Ketil Bjørnstad er dessuten en forfatter som er forunderlig underkjent i Norge - enda jeg knapt vet om noen norsk nålevende forfatter som skriver så følsomt, så estetisk, så litterært, så dypt og klokt som ham!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg har søkt en del på nettet generelt om Bjørnstad, og ser at han ikke er av de mest omtalte forfatterne her til lands ...merkelig. Bra at vi synliggjør han litt nå da, så får vi kanskje noen takker etterhvert:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, vi burde egentlig gå kollektivt sammen om å omtale bøkene hans! Det fortjener han! Mange av bøkene hans leste jeg for 20-30 år siden, så det er kanskje på høy tid å gjenlese noen av hans beste. Som Villa Europa, Alvebergtriologien, Oda etc.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg måtte se i bokhylla mi hvilke bøker av Bjørnstad jeg eier og har lest. Der var det "Oda", "Pavane", "Bingo" og "Det personlige motiv".

Jeg kan ikke skryte at jeg husker så alt for mye av de bøkene unntatt "Oda" da sånn i farten.
Men det er jo en grunn for at jeg har kjøpt 4 bøker av Ketil Bjørnstad. Skal jammen se opp for flere av hans bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har jeg lagt "Villa Europa" inn i min ønskeliste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

;-) Og jeg vurderer å gjenlese den veldig snart!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne tråden kom som bestillt. Jeg kjøpte Villa Europa før jul, for jeg likte så godt "Til musikken", "Elven" og "Damen i dalen" av Bjørnstad. Nå får jeg lyst til å kaste meg over Villa Europa med èn gang jeg også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB