Jeg sier meg enig med de andre under her, og klarer i tillegg ikke å la være å dy meg for å si at, et ekte mannfolk burde ikke være redd for å bruke ordet "elske" i uskyldige sammenhenger.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Herregud, så såre og følsomme tærne deres er. Innrømmer at kjønnsfokuset var litt flåsete, men dere må jo også spørre dere hvor gravalvorlig ment det var. Det er uansett alt det andre som jeg gjerne skulle hatt litt mer respons på. Men dere så bare den røde kluten...

Vil bare at siden skal bli så bra som mulig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner at det har blitt litt hett rundt ørene dine i dag! Jeg er, som tidligere sagt, enig i mye av det du skriver, og det aner meg at du ikke nødvendigvis mente de flåsete kommentarene alvorlig. Likevel; ønsker du å få frem en debatt om dette nettstedet, som for tiden er bebodd av et overtall av kvinner, råder jeg deg i fremtiden til å bli en smule mer kjønnsnøytral i retorikken din ;)

For å få debatten tilbake til et litt mer saklig og ikke følelsesbestemt (kunne ikke dy meg!) nivå, må jeg si at du har flere gode poeng. Trådene her inne fokuserer oftere på lesing, kjøp/bytte av bøker, plassering av bøker, spoilere, sjanger osv, enn på det å diskutere spesielle verker. Til tider har jeg også blitt litt frustrert over dette, og flere av tilleggsfunksjonene du foreslår kunne absolutt hatt noe for seg. Selv er jeg glad i nærmest å ”diskutere i hjel” bøker… Kanskje det hadde vært en idé å ha to typer tråder; en for dem som bare vil vite litt om boka og en annen for dem som allerede har lest den og ønsker å diskutere? Tilleggsfunksjoner som persongalleri, plot, tema og trivia (din idé!) har absolutt noe for seg. Jeg er helt enig i at vi som brukere bør arbeide for å gjøre dette nettstedet så funksjonelt og bra som mulig, det er utrolig morsomt å endelig få diskutere bøker med andre som har den samme lidenskapen.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Godt sagt. Da tror (håper) jeg vi lar svaret ditt oppsummere og avrunde tråden, Anja.

Noterer meg at jeg har fått null stjerner i denne tråden, så da skal jeg prøve å avstå fra navnefokus og - der det er hensiktsmessig (alltid?) - kjønnsfokus i fremtidige tråder.

Takk for meg for denne gang. :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Såre tær? Såpass må man vel tåle i en diskusjonstråd ;)

Selv antar jeg at grunnleggerne André Nesse og Tore Renberg har brukt tid på å finne et godt navn på nettsted og at det da ikke er aktuelt å endre det. Men selvsagt ønsker man forandring så er det jo ingen som nekter én å komme med forslag(selv om mange er uenige).

Jeg er enig i at navnet er godt da det er folkelig og jeg føler det inkluderer alle som er glad i bøker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Eh ... ønsket du ikke en diskusjon? Da må det vel være rom for å komme med litt ulike synspunkter uten at man skal bli avskrevet med at man har så innmari såre føtter? Mange av innleggene er dessuten fulle av humor. Ser du ikke det? ;-)

Mine føtter er for øvrig helt intakt. ;-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit RNina