Samme her. Har ofte tenkt at dette er en bra krim. Mord og oppløsning, samt et bra persongalleri og en fortelling med historisk sus og menneskelig dybde.

Hva om bokhandlere satte "Forbrytelse og straff" hylla for krim og spenning?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er vel strengt tatt den menneskelige psyke som er hovedtemaet i romanen.. Det ligger jo ingen spenning i om lånersken blir drept, eller hvem som har drept henne? Hele romanens kjerne ligger jo i psykologien, uansett hvilket hode man følger i det gitte tidspunkt. Drapet er vel bare rammeverket, tenker jeg. Jeg anbefaler uansett alle som ikke har kommet gjennom den å gi den en sjanse til. Den er fantastisk. Den trenger kanskje bare litt tid. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol