Huff da! Jeg likte den godt, tragikomisk som den er. Ettersom jeg leste den før filmen kom, valgte jeg som vanlig ikke å se filmen. En tabbe? Har du lest Kompani Orheim og Charlotte Isabel Hansen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har ikke lest de to andre. Men jeg anbefaler deg å se filmen og egentlig. Fordi jeg personlig syns det er herlig å være i den verdenen som filmen og boka beskriver. Så hvorfor ikke bare få dobbelt opp?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns selve stemningen i boka er så forskjellig i filmen at jeg ikke helt tenker på dem som det samme. Boka er mye mer alvorspreget og sår, mens filmen har litt mer humor i seg. Syns jeg da. Det er sikkert mange som er uenig med meg om dette. En ting jeg syns var helt fantastisk og kanskje bedre i filmen var slutten. Nydelig og nostalgisk! Har ikke lest Charlotte Isabel Hansen og Pixley Mapogo, men leste Kompani Orheim og syns den er den beste av de to (Kompani Orheim og Mannen som elsket Yngve).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tore Renberg beskriver godt hvordan det er å være ung, og en liten smule forvirra. Godt skrevet. Herlig begynnelse og tankevekkende slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christin SillibakkenMalinTheaG LReidun SvensliNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87