Jeg har stort sett tatt av bokomslagene på mine bøker, men har puttet dem inn i bøkene så de ikke vises. Syns det ser finere og roligere ut. Men mange av omslagene har jeg puttet inn i bøkene eller lagt bak i hyllene hvor bøkene står. Greit når jeg skal gi ei bok videre til personer som gjerne vil ha bokomslaget. Syns også mange av de eldre bokklubbøkene med stive permer har fine rygger uten "papiret." Fint å se hvor ulikt vi tenker om en så liten del av boka som omslaget tross alt er. Eller er jeg på viddene nå?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Her er ingen på viddene Bjørg, for bøker uten bokomslag er fine de, de er forseggjorte og så har du i det minste samlet på de.
Jeg er mest glad i bøker med omslaget på, mange av de er fine og litt annerledes (bokklubben)og ikke minst så kan en lese litt om innholdet i boka på omslaget. Det synest jeg er en fordel hvis en ikke har kjennskap til forfatteren eller boka.
I sommer var jeg i bokbyen Tvedestrand og kom i prat med en som hadde et antikvariat der og han sa, at selvfølgelig skal bokomslagene være på og det høyner verdien på boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Karin. Takk for tilbakemeldingen. Av og til går fingrene fortere enn hjernen og den siste setningen er en slik glipp:-) Burde også hatt meg en tur innom Tvedestrand, men det blir så lett å bare busse forbi for å komme raskest mulig til barndommens rike.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Rune U. FurbergLilleviHarald KIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLaila