Jeg leser heller ikke siste setningen og når det gjelder seriebøker leser jeg heller ikke baksideteksten fordi jeg synes den ofte avslører for mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Slettes ingen dum ide. Tror jeg skal begynne med det jeg også. Følger med på serien Fossefall og det er ikke snakk om mye baksidetekst pr bok. Men det er for avslørende likevel. Som i en bok der det i baksideteksten avslørte at en person ble reddet da en bok tidligere var midt i den situasjonen hvor personen befant seg i fare. Så jeg skal å slutte å lese baksiden på seriebøker jeg også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det er sånne tilfeller som gjorde at jeg sluttet også. De klarer ofte å avsløre mer enn man vil på den lille teksten de har der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, for det er jo bare snakk om 6-8 linjer, men de linjene rekker å avsløre for mye. Og ikke nok med det. Under baksideteksten er det også med en liten smakebit fra boka som bare avslører enda mer. Så takk for tipset. Fra nå av skal jeg ikke lese baksideteksten på seriebøker mer. Kanskje jeg blir mer overrasket da?;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan vet du hva boka handler om før du begynner på den da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det vet jeg jo siden jeg har lest resten av serien tidligere. Det er som regel seriebøker jeg ikke leser bakpå. Og den første boka i serien leser jeg pga omtale fra andre evt fra forlagets sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid Nygaard