Alkymisten av Paulo Coelho og Shopaholic-serien til Sophie Kinsella..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hver gang jeg ser Shopaholic-serien i bokhandelen har jeg lyst til å smadre de bøkene i veggen. For kvinnfolket utenpå disse bøkene irriterer meg veldig.Argh!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette begynner å bli interessant.. Tror kanskje jeg må lese noe av Coelho,hehe. Hva kan det bety at så mange misliker en forfatter som er så populær?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Populære og velkjente forfattere får selvfølgelig mye oppmerksomhet fra både dem som liker og misliker dem. Det er også mange som lovpriser Coelho og har en nærmest religiøs respekt for mannen. Man får sikkert en større trang til å uttale seg negativt når man er omgitt av mennesker som synes en bok man sjøl opplevde som elendig var helt fantastisk. Greit nok er det, synes jeg, for det er underholdende å lese om folks sprikende meninger om bøker. Og personlig synes jeg Coelho er svulstig og intetsigende, men det har vel folk fått med seg, hoho.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For min del var Alkymisten forferdelig oppskrytt, klarer ikke helt å forstå hva som gjør at noen omtaler den som en bok som har endret livet deres.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSilje