Helt enig Morten. For dette ser jeg jo dreier seg kun om skjønnlitteratur, - krim kanskje?

Annen litteratur som ikke dreier seg om hvordan det ender vil jo ikke ha slike "katastrofale" følger om man sjekker bokas siste setning, men jeg klarer ikke helt å se poenget. Nå har jeg bladd litt i tidligere bøker,- og om jeg skulle hatt unnlatt å lese noen av dem på grunn av siste setning, - ja da hadde jeg gått glipp av mye god litteratur!For hvem kan "lese" en bok kun ut i fra bokas siste setninger? Avslutningen er en avslutning på en hel bok, - ikke noen få setninger som lever for seg selv.

OBS: nå ser jeg at trådstarter er 12 år, - da har man nok ikke fått det helt samme forholdet til litteratur som vi som har noen flere år på baken, - og på bakgrunn av det så er det kanskje heller ikke helt uforståelig at dette blir gjort?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg gjør det også, og er 57...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielVannflaskeConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina GAnne-Stine Ruud HusevågIvar Sand