Sjekk linken til Tao over. Jeg har ikke lest den selv, men det er et bilde på bøker som tydeligvis utgir seg for å være av bedre litterær kvalitet enn en ved første øyekast skulle tro. Ikke at en nødvendigvis blir noe klokere av det,hehe. Mat er som mye annet en smaksak. Til hverdags foretrekker jeg enkel kost, men siden jeg har vært så heldig å få testet ut hva virkelig gourmetmat kan være og klarte å sette pris på det, forstår jeg matmetaforen her. Men all mat som serveres på "fine" restauranter er ikke alltid like godt det heller. Så anerkjente forfattere av den gamle sorten har sikkert også skrevet noe som ikke er perfekt.

Her gjelder det vel også hvilke behov en ønsker å stille. Er du bare sulten eller ønsker du en sanselig opplevelse?? Jeg har det litt på samme måten som deg når noen tyr til vinmetaforer. Jeg liker god rødvin, men er superdårlig på merker, årganger og områder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har lest artikkelen (hoppet over det om "Uskyldighetens museum" som jeg ikke har lest) og skjønner omtrent hva slags bøker det er snakk om. :) Jeg bare skjønner bare ikke hvorfor "euroburger" er et beskrivende ord. Det sier meg like mye som kanariloff.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenker dette ordet innebærer en billig burger som selges til én euro. Det er prisen på en vanlig McDonald's-burger i mange land, også Tsjekkia der forfatteren som lagde uttrykket kommer fra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Okei. Det gir jo mening. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Ikke er jeg spesielt glad i burgere heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid Nygaard