Dette er kanskje den boka som har betydd mest for meg i hele verden. Dette var den første boka jeg leste, dette var boka som ledet meg inn i litteraturen, dette var boka som gjorde at jeg bestemte meg for å bli forfatter i en alder av 6 år, og det er nå 16 år siden og planen er ikke forandret. Lurer på om livet ville vært annerledes hvis det var en annen bok som ble min første.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har stor tro på at de bøkene vi velger å lese i ung alder kan ha stor betydning for oss i det senere liv. Om det kan være avgjørende for yrkesvalg kan jeg ikke si noe på, men at vi formes av de inntrykk og opplevelser vi vokser opp med er det vel ingen tvil om. Leste selv denne boken da jeg var liten, og den rører meg fortsatt den dag i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg