LEI av alkoholiserte politietterforskerar!!! denna var berre slitsom... og eg skjønnar ikkje heilt kva som er greia med å at den døde liksom følger med på etterforskninga og har sine egne tankar (det som står i kursiv).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja det syntes jeg også. Ga terningskast 3. Jeg liker ikke å avbryte bøker så jeg pinte meg igjennom denne. Men det endte med at politietterforsker aksepterte sitt alkoholmisbruk og ble derfor innlagt i 6 uker. Det var kniven på strupen fra sjefen for avdelingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det at vi hører stemmene til både drapsmannen og de drepte, synes jeg er et fiffig grep. (Spøkelsene hjemsøker oss så lenge saken ikke er oppklart). Når det gjelder Malins problemer har jeg heller ingen store motforestillinger - det er naturlig at man ser en sammenheng mellom yrkesliv og privatliv. Men det blir for mye av alt i denne boka! Problemer, forhistorier - alt kunne med fordel ha vært strammet inn. Ikke mer enn en svak firer til Kallentoft!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikKirsten LundEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. Martol