Thorkild Hansen sin Det lykkelige Arabien. Lest ca. 8-10 ganger i løpet av 4 år. Skrev oppgava mi om den. Og jeg lover deg. Jeg har ikke blitt lei historien. Mitt håp er at den blir utgitt på nytt i nyere norsk oversettelse i forhold til den litt rare fra 1968. Det fortjener den. Ellers anbefaler jeg å lese den på dansk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

"Tro intet ondt om denne mann!" Jeg har aldri glem Det lykkelige Arabien. Og der vi holder til i Danmark går jeg ofte i bokhandelen og ser på Carsten Niebuhrs bok, den skal jeg kjøpe en gang. Og så er den så vakker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne hadde jeg glemt. Leste den for mange år siden og har den i hylla. Kanskje jeg skulle blåse støv av den og lese den på nytt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det synes jeg så absolutt du skal gjøre. Som bokhandler hos Norli Bogstadveien fikk jeg tatt inn tre av Carsten Niebuhrs reiseskildringer på dansk. De står der kanskje ennå? De tre er noen av de sterkeste reiseskildringer som er skrevet. Punktum finale!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumgretemorHarald KTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKirsten LundKaramasov11PiippokattaAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsenTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaKarina HillestadSynnøve H Hoel