Jaja... så er jeg en av dem som ikke synes denne boken var noe spesiell. Det eneste ordet som dekker hva jeg synes, er: gjeeeeeeeeeeeeeeeeeeesp.

Forfatteren må ha skudd en gullfugl eller to, da Oprah anbefalte boken. Tviler på om den ellers hadde fått så mye oppmerksomhet - - - men jeg kan jo ta feil der ;)

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 9 svar.

helt enig... jeg avbrøt hele boka :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe godt å høre at vi fler om den.. jeg syns den var så kjedelig at jeg virkelig strevde:( skikkelig dårlig...hehe

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig, synes ikke den var noe særlig. Ganske fjollete iblant. Orket ikke lese den ferdig engag. Og filmen skal jeg definitivt ikke se!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

hehe.. godt at det ikke er bare jeg da:) nei denne hardde jeg bare ikke sansen for.. men nå leser jeg shantaram,og den er veldig bra syns jeg.. har du lest den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jada - vi er flere. Spesielt India-delen var dønn kjedlig for en som ikke er hekta på yoga og sånt. Det må da være en fryktlig kjedlig film også...?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å høre. Jeg leser boka nå, og synes biten om Italia gikk fort og greit. Men denne India biten sliter jeg virkelig med. Jeg leser 10-20 sider også må jeg ta pause. Håper virkelig siste biten er bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, kjedelig og kjedelig, det kommer vel helt ann på hvilke filmer man liker, og ikke minst; i hvilken tilstand man er i selv eller hvilken situasjon man befinner seg i, i livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg likte den veldig godt. Pleier ikke å ha noe sansen for disse typiske selvhjelpsbøkene, men denne falt veldig i smak..

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er ikke ferdig med boken helt enda, har Indonesia-delen igjen, men jeg liker den utrolig godt! Jeg begynte på India-delen i ettermiddag og plutselig var den over. Fiiin bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee