Filmen er veldig bra da:-) jeg gleder meg til å lese boka! Kanskje jeg bør lese den på fransk sidne jeg kan det språket:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Boka er god og anbefales. Jeg leste den på nynorsk og det var litt uvant for meg, men det viste seg å skape den helt riktige stemningen. Elsket karakterene og det franske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har kjøpt den igår faktisk og gleder meg til å lese den. Vi kvinner som jobber mye har behov en gang iblant for sånne feel good historier, det skader ikke det. Hørte mye bra om Anna Gavalda, hun er veldig stor i Frankrike fortiden da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  Frøysaa