Nei, noen er jo så heldige at de ikke bryr seg om kredibilitet. Men jeg er ikke en av dem.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Synes det av og til kan være en fin innstilling jeg, å lese en bok fordi man ønsker å si at "den har jeg lest"...spesielt positivt synes jeg din ærlighet er også; og enda mer positivt at du fant ut at dette er en "stor" roman!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, why not? Jeg kastet jo ikke bort tid ved å lese denne, det endte jo med å bli en stor leseropplevelse!

Og det at jeg etterpå kan si at jeg har lest den og den boka er jo ikke det samme som at jeg har tenkt til å SKRYTE av det etterpå. Jeg mener vel mer at hvis jeg havner i en samtale på nachspiel om boka, kan jeg blande meg inn og ha noe å si. For jeg elsker å samtale om bøker, og sannsynligheten for å snuble over en samtale om Dostojevski er større enn å snuble over en samtale over... tja, f.eks. Nils-Øivind Haagensen (bare for å ta et eksempel på en forfatter jeg liker svært godt).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jada, helt OK-innstilling det der.....(slik jeg ser det,) men andre kan ha andre synspunkter, og det er jo tillatt....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenqweeksilberFarfalleMads Leonard HolvikBerit B LieBenedikteAnniken RøilMarianne NordeideIngvild STorill RevheimPiippokattaGunillaHilde H HelsethLeseaaseSynnøve H HoelJakob SæthreIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald K