Den er ikke så tung å lese som ryktet skal ha det til. Det er bare å begynne, en burde lese den før eller siden uansett. Av og til leser man bøker fordi man etterpå vil si at man har lest den, og jeg må være ærlig å si at det nok var grunnen til at jeg begynte på denne, men tro det eller ei, den er faktisk fantastisk. Dette er med rette en stor roman.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 6 svar.

For å være ærlig så ser jeg ikke helt poenget med å lese bøker for å kunne skryte av det etterpå:P Men men, hver sine interesser:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, noen er jo så heldige at de ikke bryr seg om kredibilitet. Men jeg er ikke en av dem.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Synes det av og til kan være en fin innstilling jeg, å lese en bok fordi man ønsker å si at "den har jeg lest"...spesielt positivt synes jeg din ærlighet er også; og enda mer positivt at du fant ut at dette er en "stor" roman!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, why not? Jeg kastet jo ikke bort tid ved å lese denne, det endte jo med å bli en stor leseropplevelse!

Og det at jeg etterpå kan si at jeg har lest den og den boka er jo ikke det samme som at jeg har tenkt til å SKRYTE av det etterpå. Jeg mener vel mer at hvis jeg havner i en samtale på nachspiel om boka, kan jeg blande meg inn og ha noe å si. For jeg elsker å samtale om bøker, og sannsynligheten for å snuble over en samtale om Dostojevski er større enn å snuble over en samtale over... tja, f.eks. Nils-Øivind Haagensen (bare for å ta et eksempel på en forfatter jeg liker svært godt).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jada, helt OK-innstilling det der.....(slik jeg ser det,) men andre kan ha andre synspunkter, og det er jo tillatt....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Begynte å lese denne (så jeg kunne skryte av at jeg hadde lest den), men etter å ha kjempet lenge og vel, så ga jeg meg. Kanskje jeg skal prøve igjen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi Nicoline ErtnæsMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeter