Den artigste boken jeg har lest. Til tider hysterisk morsom. Anmeldelse av boken kan du lese på min blogg Min Bokhylle

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har den siste tida slappa av med Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant. Det var festleg å lese om hundreåringen, Allan Karlson, si månadlange reise rundt i Sverige, og i tillegg hans livshistorie. Begge deler like morosame. Karlsson blei kjend med dei store statsleiarane på 1900-talet og var med på å påverka verdsutviklinga på utrulege og fantastiske vis. Eg lika aller best kapitla som skildra flukta til hundreåringen og venene hans frå politi og den kriminelle gjengen Never Again. Anbefalar denne boka til dei som ikkje har altfor sart form for humor. Hugs lommetørkle til lattertårene!

Forfattaren Jonas Jonasson vart intervjua i Bokprogrammet nyleg. Dette er visst debutboka hans. Ein utruleg fantasifull forfattar! Minner litt om Arto Paasilinna, berre endå meir morosam. Er spent på kva nye bøker av han har å by på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg støtter din anmeldelse hundre prosent! Jeg har ikke ledd så mye siden sist jeg leste en bok av Douglas Adams. Plottet er så urealistisk som det kan bli, men i dette tilfellet er det ikke annet enn positivt. Alt Allan har vært med på er rett og slett råtøft. Og utrolig artig å lese om. Allan er som en apolitisk, jordnær superhelt, som er fornøyd så lenge han får middag med en (eller to eller tre) dram til. Anbefaler denne boken på det sterkeste. Bør leses av alle som trenger en god latter og som har lyst å lese en høyst original histore.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim