Jeg gleder meg alltid til Mammutsalg.
Problemet blir alltid å begrense meg når jeg finner så mange godbiter til reduserte priser, noe som er enormt vanskelig...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 18 svar.

I år må/burde jeg holde meg unna mammutsalget, jeg som har over 200 uleste bøker i hyllene. ;) Klarer jeg det?
Nei. Jeg er svak når det gjelder bøker.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg VET svaret, som er det samme som mitt: Dette klarer verken du eller jeg! Og jeg har sikkert 300 uleste bøker i hyllene. Det nytter jo ikke uansett hvor mye jeg leser unna, all den tid tilførselen er enda større ... ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg innser nå at jeg er en samler av bøker og jeg er ikke alene om den manien og bra er jo det. Jeg er blandt venner og likesinnede her og det er givende og morsomt.

I det siste har fått med meg bokklubb bøker fra 1961 og til midt på 70 tallet, men kun de med bokomslag på. Jeg lurer på om ikke du skrev her inne en gang at du hadde en periode da du "ervevet" deg disse skattene. Stemmer det?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det stemmer! Og fremdeles elsker jeg å gå på loppemarkeder for å spore opp slike gamle skatter! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva gjør vel det. Bedre at bøkene havner hos en av oss og blir satt pris på og elsket, enn å havne til resirkulering eller hos noen som bare kaster dem vekk. Så da gjør det ikke noe om vi får lest alle bøkene før de formerer seg på lik linje med hybelkaniner. Vi elsker våre bøker allikevel. :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlig tilnærming! I like! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var verst det første året jeg hadde penger til å gå på Mammut. Da kjøpte jeg hauger uten å tenke på at jeg skulle ha tid til å lese dem. Nå er jeg langt mer realistisk. Men jeg tror aldri jeg har vært på Mammut og ikke en eneste bok har gått ulest til loppemarked eller Fretex et år eller mer seinere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er det samme hos meg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe, samme her...

Jeg må innrømme at jeg fortsatt holder på med avbetaling på mammutsalget fra 2009 (men blir ferdig nå i februar, puh!). Og har uleste mammutbøker fra flere år tilbake. Ikke fordi jeg ombestemte meg da jeg fikk dem i hus, men fordi tiden dessverre ikke strekker til og jeg hamstrer stadig videre når jeg finner nye bøker som frister.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, - den hamstringa der kjenner jeg meg igjen i...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg heter ... og har det samme problemet;) Hehe, har mange mammutbøker ulest i hylla, men jeg skal lese de også. Leser ikke så mange bøker i året som jeg skulle ønske så da går det litt tregt. Men mammutsalget er et høydepunkt i året uansett og det kan jeg ikke gå glipp av:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

jeg tror bestemt at bøkene mine formerer seg når jeg snur ryggen til... har så mange uleste liggende klar til å lese men det dukker stadig opp fler og fler.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Dette problemet er nok større enn vi aner....:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aha!
Jeg hadde nok mistanke om at det var noe mystisk som foregikk her.
- Ja, det må jo være forklaringen på at bokstablene mine også bare vokser og vokser! ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja jeg tror det må være noe sånt som skjer...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Haha, ja der sa du noe! Mistenker at det foregår her også i stor utstrekning... Akkurat som med hybelkaninene! ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et velkjent problem for oss bokelskere vil jeg tro ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hehe, ja - og vi går i den samme fella igjen og igjen og igjen... ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTove Obrestad WøienKirsten LundTralteSissel ElisabethKari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEva