Rett og slett lite givende og kjedelig for min smak. triste omgiveler og lite glede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg synes Anne B. Ragde skriver ganske godt og tildels kan ha noen humoristiske skildringer av saker og ting, så skildringen av gården i forfall med mange vakre ting gjemt vekk, og beskrivelsen av rengjøringen synes jeg er godt skrevet, mitt ankepunkt mot henne som forfatter er at hun er hurtig lest. Det er ikke noe motstand der eller noe å "bite i".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mulig jeg avbrøt boken for tidlig i forløpet av historien. Jeg har hørt så mye positivt om henne så kansje jeg en dag gir henne en ny mulighet:)) Er enig i at hun er ganske lettlest og at det er lite å bite i . :))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes hun skriver plaprete og brautende, nesten som hun snakker. Man blir overøst med handling og ferdigtygde oppfatninger så man knapt får puste, langt mindre tenke mellom slagene. Karakterene er karikerte stereotypier og selv et så enkelt forvarsel som at Erlend mister en glassenhjørning i gulvet så hornet faller av får ikke leseren fordøye selv, man blir påtvunget at det var "et varsel, definitivt et varsel". Jeg la også merke til og irriterte meg over eliteforakten uttrykt ved bl.a. "Den eldste datteren studerte noe ubrukelig [akademisk] vissvass i Trondheim, den yngste gikk heldigvis på [landbrukshøyskolen i] Ås." Underforstått: Og fikk et ordentlig yrke, skitt under neglene. Jeg måtte lese denne i skolesammenheng, men hadde lagt den fra meg langt tidligere hvis jeg hadde lest frivillig og kommer neppe til å røre Anne B. Ragdes bøker igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag