Knallbra at hun tør! Jeg er full av beundrung for dette løvetannbarnet som til tross for det meste, greide å komme til Norge og bygge opp en sterk og trygg identitet. Vi som hele livet har levd i trygge omgivelser burde ta inn over oss faresignalene hun sender.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er så hjertens enig!
Jeg har vært så heldig å møte denne flotte jenta i dag, på selveste kvinnedagen.
Amal Aden er modig, sterk og engasjert. Hun er en kjempeviktig ressurs for Norge. Håper inderlig at politikerne, departementene og andre instanser tar henne på alvor og lytter til det hun har å si, slik at livet kan bli bedre for alle kvinner og barn som kommer hit fra andre kulturer, kulturer der de tradisjonelt blir undertrykt, og blir utsatt for vold og omsorgssvikt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud