Denne boken er formet som et langt brev der hovedperson forsøker å forklare sine handlinger og gode intensjoner for advokaten - i all sin selvgodhet. Jeg har sans for ironien i boken og om man skal le eller gråte av Ulrik på 81 år får bli opp til hver enkelt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

En spesiell og artig bok. Jeg måtte trekke på smilebåndet flere ganger underveis. Leste den ut på én dag, vanskelig å legge fra seg.

Merkelig nok hadde jeg aldri hørt om Per Knutsen før (er det fordi han har et litt unnselig navn??), selv om jeg nå har forstått at han har skrevet en hel bråta med bøker. Jeg kommer nok til å lese mer av ham!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalTove