Enig.

Etter mitt skjønn burde hver bok kun hatt èn eneste tråd tilegnet seg, levende, uforutsigbar, med spark i alle retninger og kryssild, og som resultat av dette fruktbar, spennende og ikke nødvendigvis mindre oversiktlig enn dagens ordning, da det i en tråd jo er lett å svare på enkeltinnlegg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Bare en eneste tråd kan være litt knapt igjen, etter min mening. Av og til avsporer en tråd og en sjelden gang skjemmes praten av folk som kommer med finter til hverandre, eller på annet vis pludrer i tråden, og da kan det være befriende å starte en ny tråd som handler om Boka.

Kanskje kan det også være greit å ha to tråder om boka diskuteres ut fra ulikt perspektiv?

Men da handler det om å bevisst starte en ny tråd og velge bort den andre. Ofte mistenker jeg at nye tråder oppstår fordi folk ikke har oppdaget at det alt er skrevet om boka.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er for så vidt enig med deg; det skader vel ingen at det finnes et par tråder om et verk… Spesielt ikke om første trådstarter bare sier bra, dårlig, kjedelig eller lignede om boka. Samtidig var jeg tilfeldigvis inne og så på På vegne av venner av Kristopher Schau tidligere i dag. Dette er ei bok jeg likte godt da jeg leste den og jeg kommenterte følgelig på den ferskeste tråden. Fikk lite respons, men det er kanskje ikke så rart. Pr i dag finnes det 27(!!!) tråder om denne boka, og de færreste av disse trådene har fått en eneste kommentar… Sukk; tenk så interessant det hadde vært om alle disse stemmene hadde samlet seg om en diskusjon???

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Enig med både deg og Inger Johanne, et par tråder om en bok med ulikt fokus er ikke noe problem. Men så finnes det, som du nevner her, noen bøker som har så mange tråder at jeg ikke orker lese alt og langt mindre finne et sted å poste en kommentar. En av de bøkene er "På vegne av venner", som du skriver, den likte jeg også godt og ville egentlig skrive noe om den da jeg ble medlem her. Den hadde mange tråder da, de fleste av typen bra bok, dårlig bok osv, og siden har det blitt mange fler av samme type. Det ble aldri noe av at jeg skrev noe om den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

WenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud