La oss ikke skremme bort en hver form for engasjement og deltagelse, men heller ønske alle bokelskere velkommen til å være mer aktive.

Selvfølgelig skal vi ikke skremme bort noen! Men det er jo litt kjedelig hvis alle sammen er aktive i hver sin diskusjonstråd (satt på spissen)... :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Må bare si meg helt enig med det du skriver her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser ikke helt problemet, og tenkte ikke videre over det før diskusjonen var i gang. Tvert imot syns jeg det var helt ok å sjekke rundt i forskjellige diskusjonstråder, for å se om noen av de hadde vinklinger som interesserte meg.

Jeg er av den typen som ikke orker å skrolle meg nedover trådene for å lete etter gode innlegg.

Sånn er jeg og slik er det.
Vi er altså forskjellige her inne, akkurat som forskjellene er tilstedet ute i samfunnet forøvrig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg skjønner ikke hva du mener. Du synes det er helt ok å lete etter interessante vinklinger, men du orker ikke å lete etter gode innlegg? Hva er forskjellen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja, noe uklart der altså :o) Jeg ser at det kan tolkes som selvmotsigende uten at det blir presisert.

Jeg tror at man orienterer seg ulikt her inne.
Tråder som har 8 innlegg vekker større interesse og nysgjerrighet hos meg enn tråder som har 88 innlegg ..

Takk for at du pirket borti uklarheten, Aina :o) Moro med engasjement!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okei. Da skjønner jeg i alle fall hva du mener. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje det har noe med hva som står i toppen av tråden - altså startinnlegget, evt det som popper opp på "hjem"??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trodde Kari mente at hun leste det som stod i toppen av diskusjonene/ startinnleggene og evt det som "popper opp på "hjem"-siden, istedenfor å finne en diskusjon og "skrolle" seg nedover. Det er sånn jeg finner og kommenterer innlegg. Prøvde å være behjelpelig, og er litt lei av å måtte unnskylde alt mulig. Skjønner ikke hvor den sarkasmen kom inn i bildet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg trodde du mente at svaret på spørsmålet sto i startinnlegget i denne tråden, og det fikk jeg ikke til å stemme, så jeg ble forvirra og trodde du var sarkastisk og mente at det var det dumt spørsmål. Mulig jeg er "overfølsom", men jeg har fått sarkastiske svar før her inne og det er JEG lei av. Så jeg legger meg flat og beklager...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er sjelden bevisst sarkastisk skriftlig. Jeg har vel mulig av og til litt vansker med å uttrykke meg klart.

Men kan godt innrømme at jeg er litt lei av all klagingen til mange her om hvordan ting bør være. Bare de siste dagene er det minst to tråder som omhandler akkurat dette... Tenker det er bedre at en sender forslag til André om forbedringer slik at det kan ordnes fra høyeste hold. Det er så mange nye som kommer til her at det er umulig å oppdra alle hvis en ikke har klare retningslinjer.

Har sett mange etterlyse en form for moderator, som jeg forøvrig aldri har hatt gleden av å ha sett i praksis, men forstår hensikten/ funksjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Går det an å stille et spørsmål her inne uten å få sarkasme slengt tilbake?!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så det sånn ut? Litt overfølsom, kanskje, men det var altså ikke ment som annet enn forklaring. Tror mye av det som skrives tolkes ut fra sinnstemningen folk er i. Jeg så ikke det du så før jeg leste kommentaren din. Kanskje fordi jeg var helt på bølgelengde med Kari?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes ikke svaret ditt forklarte noe som helst...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti S