Det er vel på sin plass å komme med en tilbakemelding nå etter jul. Da jeg kom hjem til mine foreldre tidligere i dag fortalte pappa at han har lest ut den første boka nå i romjula, og han var veldig fornøyd med den. I kveld har han ligget i godstolen med bok nummer 2 og lest ved flere anledninger, så det er tydelig at bok 2 ikke akkurat var skivebom den heller, hehe.

Han har bursdag i februar og det er jo ikke lenge til, så da tror jeg at jeg slår til med en ny Lee Child-bok! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg må si at jeg var temmelig nervøs da jeg kom med forslaget, for jeg syns det er veldig vanskelig å velge bøker til menn, så nå er jeg veldig lettet over å høre at bøkene falt i smak og at det ikke ble helt feil valg:) Så koselig! Hm, kanskje jeg også skal begynne med en bok av Lee Child med Jack Reacher i hovedrollen. Har lest Haikeren og Gjesten, men skulle gjerne ha lest fra begynnelsen, så nå fikk jeg også lyst til å lese de bøkene. Kanskje et must read i 2011?:) Hyggelig å høre at bøkene falt i smak i hvert fall. Tok en råsjans der:) Vanskelig å tipse om bøker til noen man ikke kjenner, men det gikk heldigvis bra, hører jeg:) Håper på noen kommentarer også, så kanskje jeg får ekstra lyst til å lese de selv. Er så lenge siden jeg har lest noe av Lee Child.

Kjøpte en bok til pappa selv til jul og det endte med Treholtboka. Han leste den ut på 2-3 dager. Han leser veldig sjelden, men når han leser, leser han virkelig raskere enn meg. Litt flaut med tanke på at jeg leser oftere bøker enn ham :/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv var jeg veldig fornøyd med Dan Browns "Den digitale festning", men den har kanskje din far allerede lest?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet at han har lest den nyeste og Da Vinci-koden i alle fall, så det er mulig han har lest de andre også. Jeg skal prøve å fiske litt, så kan jo det evt. være et tips også til senere anledninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11